Медицинска професионална мрежа

Медицинска директория

Добави линк

http://dentexpert.info

Dentexpert.info е създаден с идеята да бъде полезен на всички стоматологични специалисти, като им предостави възможно най-полезното и ново в управлението на денталната практика.

Тагове: стоматология

Категория: Дентална медицина

www.aloeveragrija.com

В сайта ще намерите широка гама от напитки, продукти за грижа за кожата и лична хигиена с основна съставка чист стабилизиран гел от алое вера. Компанията използва само вътрешният гел, без кората и поради това продуктите са подходящи за всички - деца, възрастни, бременни жени. Освен това разполага с широка гама от хранителни добавки за всякакви нужди и групи - деца, възрастни хора, продукти с насочено действие при различни проблеми. Можете да станете представител и да използвате постоянна отстъпка от минимум 15%.

Тагове: алое вера

Категория: Алтернативна медицина

http://www.afroditamc.com/

МЦ „Афродита” предлага най-високо ниво на професионализъм и лично отношение при ин витро процедурите. Тук ще получите всичко необходимо : първичен гинекологичен преглед, консултации, проследяване, необходими изследвания и др.

Тагове: инвитро цена, инвитро клиника София, инвитро София цена

Категория: Медицина

http://www.future-health.bg/

Future Health Technologies е първата семейна банка в Европа притежаваща пълна акредитация ,която има право да извършва поръчки, тестове, изследвания, обработка, съхранение, внос и износ на човешки тъкани и клетки.

Тагове: банка за стволови клетки, стволови клетки, стволови клетки цени, съхранение на стволови клетки, съхранение на стволови клетки цени

Категория: Медицина

http://bia-unikal.org/

Асоциация УНИКАЛ: http://bia-unikal.org/ е вече официален международен клон на IAEDP Първа Българска Организация за хранителни нарушения-Асоциация УНИКАЛ) www.bia-unikal.org, беше официално приета за Международен Клон на Международната организация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения-IAEDP (International Association for Eating Disorders Professionals).

Тагове: Др. Елисавета Павлова

Категория: Хранителни нарушения

http://alegra.bg

Психолог Павел Тодоров - Предлагам терапевтично консултиране в Бургас, за справяне с депресивни и други състояния. Кабинетът ми се намира в ж.к. Меден Рудник бл. 185, кабинет 12 /Поликлиника/ (само с предварително запазен час на тел. 089 466 4432 )

Тагове: психолог, психотерапевт, онлайн консултиране,

Категория: Психология

http://www.doctorbaev.com

Асистирана репродукция ( Ин Витро ), проследяване на бременност след ин витро. Раждане след ин витро.

Тагове: акушер - гинеколог, ин витро,

Категория: Медицина

http://drradev.com

Лечение по най-съвременните световни стандарти без разрези, без шевове и белези, без обща упойка, без болничен престой! - Лазерна аблация на вени - Склеротерапия - Минифлебектомия - Доплер на съдове

Тагове: разширени вени, разширени вени лечение, лазерна аблация на вени, склеротерапия, доплер на съдове

Категория: Медицина

http://szoncoent.free.bg/

•микроларингохирургия •трахеотомия •частични резекции при рак на на ларинкса със запазване на гласа •ларингектомия при рак на ларинкса •протезиране на гласа след ларингектомия •радикална и консервативна шийна лимфна дисекция •оперативно лечение на тумори на слюнчените жлези •екстирпация на шийни кисти •оперативно лечение при тумори на носа и околоносните кухини •оперативно лечение при тумори в устната кухина и фаринкса •оперативно лечение при кожни тумори на глава и шия Приоритети на отделението от създаването му през 1972 г. са ранната диагностика и комплексното лечение на пациенти с предракови и ракови заболявания на ушите, носа, гърлото и шията.

Тагове: УНГ ,Онкология, Оперативно, лечение, тумори, рак, уши, нос, гърло

Категория: Медицина

http://alldental.bg/bg/home

AllDental.bg е единственият интернет портал, който предлага на потребителите всички аспекти на стоматологията за цяла България. При нас може да откриете: Всички дентални специалисти на едно място за цяла България; Да прочетете и намерите стоматологични съвети; Информация относно стоматологичната грижа за домашните Ви любимци; Онлайн пазаруване на продукти за оралната хигиена; Информация за финансиране на по-скъпите стоматологични услуги; AllDental.bg е не само каталог за търсене на дентални специалисти, а нещо много по-практично – платформа за контактуване с тях. Екипа на AllDental.bg e тук, за да Ви консултира и свърже с най-добрите от тях. Задавайте въпроси, интересувайте от оралното си здраве! Ние сме на разположение 24/7, за да Ви помогнем! От екипа на AllDent

Тагове: сайт за заболекарски услуги

Категория: Дентална медицина

Резултати 1 - 10 от 69

Обяви